Hardloopaanbiedingen.nl

Een gratis artikel uitkiezen bij Hardloopaanbiedingen.nl: specialist in hardloopartikelen

De Nederlandse webwinkel Hardloopaanbiedingen.nl bestaat sinds 2003 en richt zich op, zoals de naam van de site al zegt, aanbiedingen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires voor het hardlopen. Bezoek Hardloopaanbiedingen.nl

Voordelig online je hardlooppullen kopen? Bekijk de aanbiedingen van RunningDirect.nl. Of bezoek de webwinkel van Decathlon, altijd goedkoop

hardloopaanbiedingen.nl website

De website heeft een fysieke locatie in Moordrecht, waar je tevens ook je via de website bestelde spullen kunt komen afhalen. Op die manier vermijd je het betalen van de bezorgkosten.

De website heeft een divers assortiment met verschillende merken, die allemaal tegen voordelige prijzen worden aangeboden.

Daarnaast is het mogelijk om deskundig advies in te winnen bij een van de medewerkers van de site. Het advies richt zich dan op het hardlopen zelf en op het beste materiaal dat je hiervoor kunt gebruiken.

Bedrijfsinfo Hardloopaanbiedingen.nl

Websitewww.hardloopaanbiedingen.nl
E-mail: klantenservice @ hardloopaanbiedingen.nl
Telefoonnummer: 0182 – 61 46 00 (Whatsapp: 06 – 2526 9966)
Adres: Noordbaan 802 2841 MG Moordrecht.

Let op: De winkel is iedere donderdag én vrijdag open 09:30-17:00. Afhalen kan gedurende alle werkdagen; maandag t/m vrijdag open 09:30-17:00

Scherpe prijzen op hardloopschoenen en andere artikelen

Hardloopaanbiedingen.nl koopt de kleding en schoenen speciaal voor het hardlopen in bulk in en dat rechtstreeks bij de leverancier, waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Daarnaast wordt er gestunt met aanbiedingen en hoge kortingen.

De website geeft zelf aan dat ze de grootste online hardloopspecialist van heel Nederland zijn. Bijzonder aan het bedrijf is het feit je als koper een gratis product mag uitkiezen als je boven de vijftig euro uitgeeft bij de (web)winkel.

Verder werken er in het bedrijf mensen die zelf ook hardlopen, waardoor je advies krijgt van een ervaringsdeskundige. De website heeft een webshopkeurmerk, wat aangeeft dat het een veilige en betrouwbare website is. Een andere goede hardloopsite is All4running. Ook Run2Day verkoopt diverse hardloopartikelen.

Dagelijks nieuwe artikelen in het assortiment

De doorlooptijden van de voorraad van Hardloopaanbiedingen.nl zijn vlot. Zo worden er elke dag nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd, die dan ook vaak direct zijn te zien en te bestellen op de webshop. De webwinkel geeft daarnaast kortingen tot zeventig procent op veel van hun producten. Alle bekende en ook wat minder bekende merken zijn te vinden in het assortiment, zoals bijvoorbeeld Nike, New Balance en Asics. Ook kun je er terecht voor sporthorloges voor het hardlopen

Ook biedt de webwinkel speciale zooltjes aan die je kunt gebruiken bij voetproblemen. Mocht je vragen hebben of contact willen hebben met een medewerker, dan kan dat natuurlijk per e-mail of door op werkdagen tijdens kantooruren te bellen. Ook biedt het bedrijf de mogelijkheid om contact met een medewerker op te nemen via Whatsapp.

Overzicht van evenementen en hardloopapps

Op de speciale ‘run-info’-pagina vind je op de website alle informatie om goed te kunnen hardlopen. Denk bijvoorbeeld aan nieuws over hardlopen, waar en wanneer er speciale events of interessante runs zijn en welke hardloopapps nu trending zijn.

Je kunt tips verzamelen en via de social media van het bedrijf in contact komen met andere hardlopers en informatie uitwisselen. Via de socialmediakanalen wordt ook gericht advies gegeven over welke hardloopschoenen je het beste kunt uitzoeken en wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen over hardlopen.

Ervaringen met Hardloopaanbiedingen.nl

Koop jij je hardloopspullen bij deze webshop? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.