Aanbiedingen

Hardloopkleding en -schoenen zijn al prijzig genoeg; het heet niet voor niets een ‘duursport’ te zijn. Veel webwinkels hebben het hele jaar door aanbiedingen op het gebied van hardloopartikelen.

Aanbiedingen bij Hardloop Webshops

RunningDirect.nl (voorheen Hardloopshop) heeft ook een SALE-pagina. Bezoek RunningDirect.

RunnerInn, onderdeel van het sport-gespecialiseerde webshop netwerk TradeInn heeft rechtsboven op de website een Super Koopjes pagina staan. Dit zijn tijdelijke aanbiedingen, of sterk afgeprijsde hardloop-artikelen die bijvoorbeeld uit het assortiment gaan.

De webshop All4running.nl heeft vaak een weekaanbieding: bekijk de aanbieding van deze week op all4running.nl/weekaanbiedingen

Decathlon is altijd al een zeer voordelige winkel. Vooral de eigen-merk-artikelen zoals Kalenji zijn zeer betaalbaar bij de Decathlon. Ze hebben echter ook merkartikelen voor de wat meer kritische hardloper. Naast hardloopspullen vind je bij deze zaak ook artikelen voor tal van andere sporten, en outdoor gear. Op de SALE pagina vind je actuele aanbiedingen van Decathlon.

Tips voor goedkope hardloopschoenen en -kleding

Kies bij hardloopschoenen niet voor het nieuwste model, maar voor de vorige versie van dezelfde serie. Als een merk nieuwe hardloopschoenen uitbrengt gaan de vorige vaak gelijk in de aanbieding. Weet je welk merk en type schoen je wilt hebben, typ deze dan in in Google.

Vaak zie je bij Google Shopping waar je ze voor de laagste prijs kunt krijgen. Let wel op eventuele verzendkosten. Hierdoor kan een aanbieding bij webwinkel A alsnog duurder uitvallen dan bij webwinkel B waar de verzending gratis is. Voor aanbiedingen van hardloopkleding geldt uiteraard hetzelfde.

Winter Sale Aanbiedingen

Veel hardloopwinkels hebben een winter sale. RunnerInn bijvoorbeeld heeft kortingen tot wel 70% in hun laatste wintersale.