De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is een webshop voor hardloopartikelen en hardloop-accessoires. Naast de online store hebben ze ook 5 fysieke winkels, waaronder een in Den haag, Leiden en Rotterdam. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel.

logo de hardloopwinkel

In de webwinkel vind je hardloopschoenen, en -kleding, elektronica zoals GPS horloges, drinksystemen, compressiekleding en nog veel meer. Ook is er een pagina met tijdelijke aanbiedingen. Bekijk alle artikelen in de webshop van De Hardloopwinkel.

Verder vind je op de website hardloopschema’s voor verschillende afstanden. Deze kun je downloaden. Op hun weblog lees je het laatste hardloopnieuws en tips & tricks. De medewerkers in de winkels en van de website zijn zelf ook hardlopers (er is zelfs een aparte pagina waar de medewerkers zich voorstellen). Ze hebben niet alleen productkennis maar kunnen je ook helpen met trainingsschema, voeding en blessures.

website de hardloopwinkel

Voordelig online je hardlooppullen kopen? Bekijk de aanbiedingen van RunningDirect.nl. Of bezoek eens de webwinkels van Run2Day

Hardloopmerken

Merken die je aantreft in de webwinkel zijn onder andere New Balance, Code Blue Running, Hoka, Soleus, Aftershokz, ASICS, Mizuno, Brooks en Nike.

Als je vragen hebt over een product kun je hen mailen voor advies. Je hebt 30 dagen omruilgarantie (lees wel de voorwaarden). Bestellingen worden bezorgd door PostNL. Bij een besteding van minder dan €100,- rekent De Hardloopshop 5 euro handelingskosten voor het verwerken van je bestelling. Boven de 100 euro is dit gratis. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief voor aanbiedingen, updates en kortingen.

De juiste hardloopschoenen

In de vestigingen kun je een video-analyse laten doen van jouw manier van hardlopen. Dit gebeurt in de meeste hardloopwinkels wel tegenwoordig. De expert van De Hardloopwinkel helpen je zo hardloopschoenen te vinden.

Naast de video-analyse wordt er ook rekening gehouden met jouw ervaring als hardloper, je niveau en je doelen. Bij het proberen van de schoenen ben je niet gebonden aan het kleine baantje in de winkel. Je mag ze gewoon ‘buiten’ proberen. Indien nodig wordt er een tweede analyse gemaakt.

Als je zeker wilt weten dat men uitgebreid de tijd heeft voor jouw analyse, kun je via de site een afspraak maken.

Bij De Hardloopwinkel staat service altijd op nummer 1! In onze winkels werken ervaren hardlopers. Je kan ze alles vragen over hardlopen, hardloopschoenen, voeding, training, blessures, enzovoorts.  – De Hardloopwinkel

hardloopshop 728

Contactinformatie De Hardloopwinkel

Website: www.dehardloopwinkel.nl
E-mailadres: info@dehardloopwinkel.nl
Telefoonnummer: 070 – 362 5417
Twitter: twitter.com/hardloopwinkel
Facebookfacebook.com/hardloopwinkel
Instagram: @dehardloopwinkel
Youtube: youtube.com/hardloopwinkel

Vestigingen van De Hardloopwinkel

Naast de webwinkel zijn er dus ook vijf fysieke hardloopwinkels in het westen van het land. Je vindt ze in de volgende plaatsen:

Bodegraven
Adres: Doortocht 3a, 2411 DS Bodegraven
Telefoonnummer: 0172 – 650 683
Website: dehardloopwinkel.nl/bodegraven
e-mail: bodegraven@dehardloopwinkel.nl
Video-analyse voor hardloopschoenen: ja

Den Haag
Adres: Schoolstraat 33, 2511 AW Den Haag
Telefoonnummer: 070 – 3625 417
Website: dehardloopwinkel.nl/denhaag
e-mail: denhaag@dehardloopwinkel.nl
Video-analyse voor hardloopschoenen: ja

Leiden
Adres: St. Jorissteeg 8, 2311 JA Leiden
Telefoonnummer: 071 – 512 6365
Website: dehardloopwinkel.nl/leiden
e-mail: leiden@dehardloopwinkel.nl
Video-analyse voor hardloopschoenen: ja

Noordwijkerhout
Adres: Havenstraat 41, 2211 EG Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252 – 376 557
Website: dehardloopwinkel.nl/leiden
e-mail: noordwijkerhout@dehardloopwinkel.nl
Video-analyse voor hardloopschoenen: ja

Rotterdam
Adres: Groenendaal 33f, 3011 SL Rotterdam
Telefoonnummer: 010 – 404 7435
Website: dehardloopwinkel.nl/rotterdam
e-mail: rotterdam@dehardloopwinkel.nl
Video-analyse voor hardloopschoenen: ja

all4running zomer 728

Alternatieve Hardloopwinkels

Heb jij bij deze winkel niet kunnen vinden wat je zocht? Kijk dan ook eens in de webshops van All4running, Run2Day en RunningDirect.nl.