Hardloop.com

De webshop Hardloop richt zich met name op trail-runners, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment voor ‘gewone’ hardlopers. De shop levert gratis bij bestellingen vanaf 100 euro, en je kunt binnen 100 dagen gratis retourneren. Naast (trail) running kleding en schoenen vind je er ook sporthorloges, voeding en nog veel meer. Bezoek hardloop.com

Hardloop.com logo

Eigenlijk mikt Hardloop.com op de avontuurlijke sporter. Naast trailrunning gear hebben ze ook MBT kleding en outdoor artikelen voor meerdaagse hikes. Omdat ze veel trail artikelen aanbieden hebben ze de gewone hardloper er een beetje bij getrokken. Toch is het assortiment zeker ruim te noemen.

Hardloopartikelen van Hardloop.com

Op de website van Hardloop vind je de meeste hardloopspullen die je ook bij bijvoorbeeld RunningDirect vindt, zoals hardloopsokken, schoenen (niet alleen voor trailers), shirts, hardloopshorts, sporthorloges en sportvoeding zoals energierepen en -gels.

Echt typische trailrunning artikelen zijn de hoofdlampen, gamaschen, stokken en drinkrugzakken. Bekende merken die je in de store vindt zijn Rab, Patagonia, Altra, Lowa, Orthodox en Julbo.

Hardloop banner

Naast (trail)running artikelen bieden ze ook gear voor kamperen, bergbeklimmen, fietsen, watersport, wandelen en klimmen. Een complete shop voor de avontuurlijke buitensporter dus! Het begint bij Bever? Het kan net zo goed bij Hardloop.com beginnen 😉 Het moederbedrijf is gevestigd in Frankrijk, maar de website is er dus (ook) gewoon in het Nederlands.

Bedrijfsinformatie

Hardloop.com
website: www.hardloop.com/nl
e-mail adres: hello@hardloop.com
adres hoofdkantoor: 17 avenue du Pré de Challes Annecy-le-Vieux, 74 940 Annecy, Frankrijk
telefoonnummer: +33 (0) 184 671 424 (alleen in het Engels & Frans)

Bij Hardloop geloven we dat natuur en beweging centraal moeten staan ​​in ons leven. Of je nu een beginner bent of een atleet op hoog niveau, sinds 2015 delen we onze smaak voor goede uitrusting en onze passie voor de steile paden waarop we graag spelen. – Hardloop.com

Verzending en Retourneren

Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Dit bedrag ligt wat hoger dan bij veel andere hardloopwinkels. Als je echter hardloopschoenen of een horloge bestelt zit je zo aan dit bedrag. Je kunt binnen 100 dagen gratis retourneren; alle tijd om je nieuwe sportkleding te passen en te beoordelen dus.

Er wordt bovendien ‘klimaatneutraal’ geleverd, via DPD. Geen DHL aan de deur dus. Ze proberen al sinds 2015 klimaatneutraal te zijn. Daarbij willen ze vanaf 202 90% ecologisch ontworpen producten aanbieden.

banner Hardloop.com

Hardloop.com Aanbiedingen & Kortingscodes

We hebben geen (standaard) kortingscode voor Hardloop gevonden. In het ‘Outlet‘ gedeelte op de website vind je wel scherp geprijsde aanbiedingen en artikelen die uit het assortiment gaan. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en andere acties.

Alternatieve (trail)running winkels

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Op de trail running pagina vind je een overzicht van webshops die zich met trailrunning producten bezighouden. Goede ‘gewone’ hardloopwinkels zijn RunningDirect en Alltricks.nl.