ProRun

Prorun logo

ProRun.nl is één van de grootste en best bezochte websites van Nederland en België op het gebied van hardlopen, met naast een schat aan artikelen handige tools als de calculator, hardloopkalender en de runlog.

Hardlopers vinden op prorun.nl eenvoudig hun weg naar relevante informatie om bijvoorbeeld gemotiveerd te blijven, of een betere loper te worden. Bezoek de website ProRun.nl.

ProRun: Hardlooptips en meer

Ben je een beginnende hardloper of al meer ervaren? Loop je vooral recreatief en om fit te blijven of ben je competitief en prestatiegericht? Wat voor hardloper je ook bent, op prorun.nl zit je goed. Tips om sneller te worden, blessures te voorkomen, de lekkerste recepten, inspirerende verhalen van lopers, je vindt het bij ProRun. Bovendien is ProRun.nl verkoop-partner van de Stryd Footpod, voor als je wilt hardlopen op vermogen.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen.

Prorun website
de website Prorun.nl

Calculator

Maak gebruik van de handige calculator op prorun.nl. Bereken bijvoorbeeld je wedstrijdtempo bij een bepaalde eindtijd of laat je marathontijd voorspellen op basis van je snelste 10 km. Loop je al op vermogen? Ook daar heeft ProRun handige rekentools voor. Bekijk de hardloop-calculator.

Hardloopkalender

Zoek eenvoudig naar hardloopevenementen bij jou in de buurt. Filter onder andere op afstand, type evenement en op datum. Van social runs en funruns tot marathons en ultralopen. Compleet met handige informatie over inschrijven en faciliteiten. Zoek jij nog een nieuwe hardloop-uitdaging? Bekijk het overzicht aan hardloopevenementen.

ProRun Runlog

Houd al je hardlooptrainingen bij in je runlog. Koppel aan je Strava-account en je rondjes worden automatisch toegevoegd. Je krijgt mooie overzichten per week, maand en jaar. Stel week- en maanddoelen in en vul je digitale prijzenkast. 

De Eerlijke Strijd

In samenwerking met Hans van Dijk en Ron van Megen, bekend van Het geheim van hardlopen, is ProRun De Eerlijke Strijd begonnen. Het is de enige eerlijke ranglijst van Nederland. Stuur elke maand je hardlooprondje in en vergelijk je tijd met andere deelnemers. De tijden in De Eerlijke Strijd worden gecorrigeerd naar leeftijd en je gewicht. 

Hardlopen op vermogen

ProRun loopt voorop als het gaat om hardlopen op vermogen. Als officieel partner van Stryd verkoopt ProRun via hun website de populaire vermogensmeter van het Amerikaanse bedrijf. Ben je nog niet bekend met hardlopen op vermogen? Lees dan de vele artikelen die hierover te vinden zijn op prorun.nl. Of download het gratis e-book Hardlopen op vermogen: je eenvoudigste weg naar een pr.

Plaats een reactie