Duursport.nl

Duursport.nl is een webwinkel gespecialiseerd in sportvoeding, onder meer voor hardlopers en wielrenners. Met name sportrepen en gelletjes zijn populair. Bezoek Duursport.nl

Bestellingen vanaf 50 euro worden in Nederland en België gratis verzonden. Dus sla je energierepen gelijk soort in!

logo duursport.nl

De webwinkel verkoopt onder meer energierepen, sportdranken, eiwitten, energy gels, cafeïne-producten, magnesium, sportontbijt en creatine. Zelf gebruik ik de Iso Active sportdranken van Powerbar, voor en na lange duurlopen. Energy gels zijn praktisch tijdens marathons.

Assortiment Duursport

Merken in set assortiment zijn onder andere Powerbar, Wcup, SIS Sportvoeding, Qwin, Xendurcance, Performance, Davitamon Sport, Assos, PeptiPlus en het eigen merk van duursport.nl.

Dit biedt Duursport.nl

  • Gratis verzending vanaf 50 euro. Slechts 1.95 euro vanaf 25 euro
  • Groot assortiment sportvoeding voor duursporters
  • Pakketvoordeel, als je producten eens wil proberen
  • Adviespagina over de verschillende soorten sportvoeding
  • Cadeautje bij elke bestelling
  • Goede score op Trustpilot
  • Persoonlijk advies, telefonisch of per mail
  • Voor 17:00 besteld betekent diezelfde dag nog verzonden. Meestal volgende dag in huis
  • Betalen kan per iDEAL, Paypal, creditcard of vooraf via overboeking

Contactinformatie Duursport.nl

Geen Bezoekadres, alleen webshop.
Website: www.duursport.nl
E-mailadres: info@duursport.nl
Telefoonnummer: 071 – 4081 727 (ma t/m vrij 9-21:30)
Twitter: twitter.com/duursport
Facebook: Facebook.com/duursport

duursport banner

Tijdens lange duurlopen (25 km plus) neem ik zelf altijd gelletjes mee. Deze zijn iet al te zwaar zolang je er 1 per broekzak meeneemt. Een klein flesje water er bij den dan kan ik er wel tegenaan.

Loop je een marathon en wil je drie of meer hardloopgelletjes meenemen, kun je beter een belt omdoen waar je ze in doet. Een alternatief voor gelletjes zijn gelsnoepjes, zogenaamde Powerbar Gel Shots. Deze snoepjes zijn een stuk minder zwaar en nemen minder plaats in je broekzakken in. Sportrepen / energierepen heb ik zelf nog nooit geprobeerd tijdens het rennen. Een schrijver voor hardloopcentrum.nl heeft meer ervaring; lees zijn artikel over energierepen.

Zowel repen, gels als shots zijn te koop in de webshop of bij de betere online Hardloopwinkels zoals All4running.nl. Ben je een trilrunner, kijk dan ook eens bij Trail.nl

Verder verkopen ze ook bietensap, een relatief nieuwe hypotheek onder duursporters omdat bietensap de prestaties zouden verhogen. De bietensap-flesjes, zijn wel behoorlijk aan de prijs, zoals de shots van Red Beet Vinitrox. Beter koop je deze zelf in de supermarkt, bijvoorbeeld van Zonnatura.

Duursport website
een indruk van de website van Duursport.nl

Ervaringen met Hardloop-gelletjes

Wat neem jij mee onderweg op je lange duurloop? Neem je gelletjes, energierepen of bijvoorbeeld cafeïne-capsules mee? Speciale voorkeur voor repen? Laat weten hoe jij je 20+ km trainingen doorkomt in de comments hier onder.

Plaats een reactie