Dutch Mud Men

De webshop Dutch Mud Men, onderdeel van Trail.nl, is specialist in Trail Run en Obstacle Run producten. De mensen achter de webwinkel hebben al 12 jaar ervaring in deze tak van sport.

Merken die je bij Dutch Mud Men vindt zijn onder andere: Salomon, VJ Sport, Inov-8, Runguard, Craft en Aftershokz. Je kunt er terecht voor zowel schoenen, kleding als accessoires.

De mooiste merken en beste producten voor de all terrain runner. Sinds 2012 specialiseren we ons in onze favoriete sport van hardlopen over de mooiste terreinen.  – Dutch Mud Men

Ook vind je op de website een overzicht van Obstacle Runs en Trailruns, in binnen- en buitenland. Leuk als je nog een uitdagende race zoekt voor komende tijd. Naast de webshop is er ook een fysieke winkel die je kunt bezoeken. Deze bevindt zich in Lieshout. Dat ligt in Noord-Brabant.

Dutch Mud Men website

Een greep uit het productaanbod: je vindt er dus schoenen voor allerlei ondergronden (mail voor productadvies als je onzeker bent wat je nodig hebt). Daarnaast kleding als shorts, tights, vesten, jacks, ondergoed en sokken. Maar ook voor drinksystemen en andere hardloop-accessoires kun je er terecht. Als je aanschaf niet bevalt heb je 100 dagen om het product te retourneren.

Dit biedt Dutch Mud Men:

  • De beste merken en mooiste producten voor de all-terrain runner
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • 100 dagen retourrecht
  • Advies en hulp bij het kiezen van een product per mail
  • Webshop Keurmerk
  • Bekijk het uitgebreide Trail en Obstacle assortiment.

Contact-Informatie DutchMudMen

Dutch Mud Men / Trail.nl
Website: www.trail.nl
Email-adres: service@dutchmudmen.com
Telefoonnummer: 0499 – 700 250

Ervaringen met deze Webshop voor Trailrunning en Obstacle runs

logo

Heb je al eens iets aangeschaft bij Dutch Mud Men? Dan lezen we graag je ervaring met deze webwinkel en/of het product terug onder aan deze pagina. Alternatieven zijn dus Trail.nl, waar het assortiment naar toe is verhuisd, en RunningDirect, waar ook een beperkt trailrun-assortiment aanwezig is. Of bekijk het overzicht van trailrunning winkels. Dit zijn zowel webwinkels als fysieke trailwinkels.

Plaats een reactie