RunnerInn

De webshop RunnerInn heeft alles wat een beginnende of gevorderde hardloper nodig heeft. Naast hardloopkleding en -schoenen verkopen ze ook voeding en hardloophorloges. Ook voor trail-runners en triathlon lopers is er een ruim assortiment. Bezoek RunnerInn.

RunnerInn logo

Bij RunnerInn.com vind je vrijwel alle grote hardloopmerken. Denk aan asics, Nike, Salomon, New Balance, Puma, Under Armour, Craft, Odlo en Mizuno. Je kunt ook per merk naar artikelen zoeken, of per product.

Wat betreft sporthorloges vind je er de merken Garmin, Polar, Fitbit, Sigma, Suunto en Coros. Ik heb niet eerder een hardloopwinkel gezien die alle merken sporthorloges in het assortiment heeft. Wat betreft Garmin, mijn favoriete merk, hebben ze ook alle varianten, van goedkope forerunners tot de duurdere fenix. Ook is er een ‘Superkoopjes pagina‘ met flink afgeprijsde artikelen en tijdelijke aanbiedingen.

RunnerInn website
de website van RunnerInn, onderdeel van TradeInn. Je ziet bovenin hun andere webshops

Op de ‘meest verkocht’ pagina vind je de meest populaire hardloopartikelen. De huidige bestsellers zijn de Garmin 245, hardloophandschoenen van Nike en verschillende adidas hardloopschoenen.

RunnerInn Kortingscode

Deze webshop werkt niet met standaard kortingscodes. Op het moment dat ze wel een kortingscode aan ons communiceren zullen we deze hier plaatsen. Als je een klein budget hebt zou ik vooral de superkoopjes pagina in de gaten houden. Je inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook, dan blijf je zelf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en eventuele kortingscodes.

TradeInn Sport Stores

RunnerInn maakt deel uit van het grote sportconcert TradeInn. Naast hardloopspullen verkopen ze ook wintersport-artikelen (via SnowInn), outdoor- en wandelartikelen (via TrekInn) en tennis-artikelen via SmashInn. Zo is er nog een aantal shops met elk een eigen specialisatie. Bij RunnerInn vind je dus alleen hardloop, triathlon en trail artikelen. Ook voor hardloopverlichting kun je er terecht. Voor meer trail producten kun je op deze pagina terecht.

Tradeinn is een Europees online platform gespecialiseerd in de verkoop van mode-, lifestyle- en sportproducten en gevestigd in Girona (Spanje). Zij verzenden bestellingen naar 190 landen.

Alternatieven

Heb je bij RunnerInn niet kunnen vinden wat je zocht? Goede alternatieven zijn RunningDirect, Alltricks en All4running.nl. Lees hier meer over All4Running.

Jouw RunnerInn Review helpt

Heb jij ervaringen met deze webshop? Of met een van de andere webshops van TradeInn? Jouw review helpt lezers van hardloopcentrum bij het kiezen van een winkel. Je kunt jouw ervaringen hier onder achterlaten in de vorm van een comment.