Top4Running.nl

Top4Running is een webwinkel die is gespecialiseerd in hardloopschoenen en alles wat daarbij komt kijken. Hun webshop is Top4Running.nl

Top4running logo

Ze hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom verkopen ze alleen de beste merken die op dit moment verkrijgbaar zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Nike, Adidas maar ook Asics en New Balance. Kortom, met de schoenen en andere producten van Top4Running kun jij optimaal genieten van een effectieve hardloopsessie! 

Assortiment van Top4Running

Als je bent begonnen met de zoektocht naar de juiste hardloopschoen wijzen we je graag de weg richting Top4Running. Deze webwinkel heeft een groot assortiment met verschillende soorten hardloopschoenen. Je kunt dan onder andere denken aan loopschoenen die specifiek voor de weg bedoeld zijn, trail loopschoenen maar ook ademende hardloopschoenen en schoeisel dat beschikt over pronatie ondersteuning. Alle producten die worden verkocht zijn van betrouwbare merken. Je zult bijvoorbeeld Mizuno, Inov en La Sportiva voorbij zien komen. Ook verkopen ze hardloophorloges van verschillende merken.

Top4running Nike Air Zoom banner

Hardloopkleding

Naast hardloopschoenen kun je bij Top4Running ook terecht voor bijpassende hardloopkleding. Deze worden gemaakt van materialen als nylon, wol en functioneel katoen dat zorgt voor een hoog comfort. Verder beschikt de kleding over ademend vermogen waardoor je je hardloop prestaties eenvoudig kunt verbeteren. Zweet zal worden afgevoerd doordat het luchtdoorlatend is. De kleding is geschikt voor zowel mannen- als vrouwen maar ook hebben ze kindermaten in het assortiment. 

Sportsupplementen & Energierepen

Het bedrijf heeft niet alleen nagedacht over de beste prestaties behalen tijdens je hardloopsessie, maar ook daarna. In de webwinkel van Top4Running zijn er talloze sport supplementen verkrijgbaar die jou kunnen helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van eiwitpoeder, dat ervoor zorgt dat je spieren optimaal kunnen herstellen na een intensieve sessie? Je kunt er ook terecht voor gelletjes, energierepen, vitamines en mineralen, vet verbranders en verschillende sportdranken. Wist je dat er ook vegan eiwitpoeder van Silverback bestaat?

RunningDirect banner

Praktische informatie 

Als je gaat bestellen bij Top4Runinng kun je genieten van snelle levering. Een exacte verzendtijd is niet bekend omdat dit bedrijf dat niet heeft aangegeven op de website. De verzendkosten is afhankelijk van het postbedrijf waarmee het verstuurd wordt. Dit ligt tussen de € 4,95 en € 8,95. Bestellingen boven de € 91,00 worden gratis verzonden. 

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst kun je veilig betalen met iDEAL. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere betaalwijze. Zo is onder andere PayPal en creditcard een optie. Een Top4Running kortingscode heb ik niet kunnen vinden.

Alle producten kunnen zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen worden geretourneerd. De kosten die hiervoor gemaakt moeten worden, zul je zelf moeten betalen. Dat is misschien wel een klein minpuntje. Het retourproces wordt echter wel gauw opgepakt door ze, waardoor je snel je betaling terug kunt verwachten.

Contactgegevens Top4Running

Als je voorzien wilt worden van deskundig advies of nog vragen hebt over de producten die worden aangeboden, kun je contact opnemen met de klantenservice van Top4Running. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar waardoor je altijd even geduld moet hebben voordat je een reactie krijgt. Ze zijn te bereiken via de e-mail of via verschillende social media kanalen.

Website: www.top4running.nl
E-mail: info@top4running.nl
Facebook: facebook/top4runningnl
Instagram: instagramtop4running.nl

Alternative Hardloopwinkels

Een overzicht van hardloopwinkels vind je op deze pagina. Een aantal goede alternatieven is Alltricks, Hardloop.com en RunnerInn. Wat is jouw favoriete hardloopshop?

Plaats een reactie