Perry Sport

De webshop van Perry Sport heeft een uitgebreide afdeling voor hardlopers. Ze verkopen zowel dames- als herenhardloopkleding, en hardloopschoenen. Merken in het assortiment zijn onder meer Adidas, Nike, PUMA, Reebok, Saucony en Under Armour. Bezoek Perry Sport Running.

Voordelig online je hardlooppullen kopen? Bekijk de aanbiedingen van RunningDirect.nl. Of bezoek de webwinkel van Decathlon, altijd goedkoop

Boven 29,99 euro verkrijg je een gratis verzending en 60 dagen retourtermijn. Ook kun je je bestelling gratis afhalen bij een van de tientallen winkels van PerrySport. Een overzicht van alle vestigingen vind je op perrysport.nl

perry sport running

Perry verkoopt zowel heren- als dameshardloopkleding, en ook de jongste hardlopertjes kunnen er terecht voor hun outfit. Het assortiment bestaat onder meer uit hardloopbroeken en -shirts, sport beha’s, thermokleding, verlichting en reflectie-artikelen en diverse running accessoires. Naast gewone hardloopschoenen vind je er ook schoenen geschikt voor trailrunning.

In het OUTLET-gedeelte van de site vind je diverse aanbiedingen, echter niet alleen op hardloopgebied. Bezoek de Outlet. Is je internetbestelling niet naar wens? In de winkels kun je gratis retourneren of ruilen.

perry banner

Contactinformatie Perry Sport Running

Diverse Winkels, bezoek de website voor steden met een Perry Sport vestiging.
Website: www.perrysport.nl/running
E-mailadres: klantenservice@perrysport.nl
Telefoonnummer: 0900 – 7377 977
Facebook: facebook.com/perrysport
Instagram: instagram.com/perrysport.nl

perrysport banner

Naast benodigdheden voor hardlopen kun je bij Perry terecht voor tal van andere sportartikelen. Denk aan tennis, wintersport, squash, hockey, basketbal, voetbal en fietsen. Daarnaast heeft Perry een groot assortiment op het gebied van outdoor, en diverse liefste-merken in de webwinkel.

De winkelketen heeft vestigingen door het hele land; onder meer in Amsterdam, Eindhoven, Almere, Goed, Gouda, Tilburg, Nijmegen, Sliedrecht, Zaandam, Veenendaal en Utrecht. Een overzicht van alle filialen staat op perrysport.nl.