Kalenji

Kalenji is een eigen merk van Decathlon dat gespecialiseerd is in voornamelijk hardlopen. Het motto “Find your rythm, enjoy your run” spreekt natuurlijk voor zich.

Kalenji logo

Naast een breed assortiment hardloopschoenen en hardloopkleding, biedt Kalenji ook allerlei verschillende soorten hardloopaccessoires, waaronder hardloop horloges, armbanden en ook sportvoeding. Kalenji Hardloopkleding is te koop via Decathlon.nl/Kalenji

Alles om ervoor te zorgen dat jij tot maximale prestaties weet te komen. Is het buiten koud en wil je toch kunnen trainen? Geen probleem! Kalenji biedt allerlei soorten handschoenen, mutsen en ook haarbanden en petten.

Hardloopschoenen van Kalenji

Het aanbod hardloopschoenen van Kalenji is enorm. Met onder andere trail schoenen, normale hardloopschoenen en wedstrijdschoenen. Elk type schoen is ontworpen met specifieke eigenschappen om aan de behoeften van de loper te voldoen, zoals grip, demping en ondersteuning. Zo zijn er lichtgewicht en flexibele hardloopschoenen voor op de weg en meer robuuste trailrunning schoenen voor off-road routes. De schoenen van Kalenji zijn ontworpen met veel aandacht voor demping, stabiliteit en grip, om zo een goede ondersteuning en bescherming te bieden aan je voeten en uiteraard de rest van je lichaam tijdens het hardlopen.

Decathlon banner

Hardloopkleding van Kalenji

Het assortiment hardloopkleding van Kalenji is enorm. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan hardloopkleding voor zowel mannen als vrouwen, geschikt voor verschillende weersomstandigheden en intensiteitsniveaus. De kledinglijn van Kalenji bestaat uit onder andere hardloop shirts, -broeken, -jassen en -shorts, evenals accessoires zoals hardloop handschoenen en mutsen. Alles om het jou als hardloper zo comfortabel mogelijk te kunnen maken.

Hardloophorloges van Kalenji

Naast hardloopkleding en hardloopschoenen, biedt Kalenji ook verschillende soorten hardloophorloges. Deze horloges zijn ontworpen om hardlopers te helpen hun prestaties te meten en te verbeteren. De horloges bieden functies zoals GPS-tracking, hartslag monitoring, stap- en calorieën teller en nog veel meer. Het merk biedt verschillende modellen, van eenvoudige horloges tot geavanceerde modellen met touchscreen en uitgebreide trainingsfuncties. Bezoek de website van Decathlon.nl

Hardloopaccessoires van Kalenji

Niet alleen biedt het merk een uitgebreid aanbod hardloopkleding, schoenen en horloges. Ook biedt het merk een enorm aantal handige accessoires, die jou het tijdens het hardlopen nog comfortabeler en vooral ook makkelijker maken. Zo kun je bij dit eigen merk van Decathlon terecht voor hardloop-riemen, voor het gemakkelijk mee kunnen nemen van je drinkflessen. Reflecterende vesten voor de veiligheid, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.

Ook heeft Kalenji speciale hardloopsokken ontworpen die zorgen voor extra ondersteuning, demping en ventilatie. Regent het buiten of is het koud? Dan bieden ze ook een uitgebreid assortiment met hoofdbanden, mutsen en ook petten. Zo kun je ook tijdens de koude en regenachtige dagen naar buiten om te gaan hardlopen.

Zo ben je op de hoogte over de verschillende productgroepen. Zeker als je niet veel te besteden hebt, en geen zin om dure Saucony, Brooks of Nike-spullen aan te schaffen is dit een mooie optie.

Ervaringen dit eigen runners-merk van Decathlon

Ben jij van van dit budget-merk, of laat je het juist links liggen? Ik ben erg benieuwd naar ervaringen. Onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten. Wat is jouw favoriete hardloopmerk? Bekijk voor een overzicht van hardloopwinkels ook deze pagina. Voor sporthorloges kun je hier terecht voor meer informatie.