Alltricks.nl

Alltricks is een uitgebreide webwinkel voor hardlopers. Ze hebben een ruim assortiment schoenen, hardloopkleding, accessoires en elektronica zoals hardloophorloges. Bezoek Alltricks.nl

Alltricks.nl Running

Alltricks logo

In het assortiment vind je 10.000den artikelen van alle grote en minder grote hardloopmerken. Bij de grote merken denk je natuurlijk aan Nike, asics, Brooks, Saucony, adidas, Hoka en Mizuno. Ze bieden echter ook schoenen en kleding van kleinere fabrikanten aan.

Omdat ze ook fietskleding en outdoor gear verkopen is er een overlap met merken uit deze sporten. Je vindt alle merken in de sidebar, zodat je per merk kan filteren. Overigens hebben ze ook alles in huis voor het lopen van triathlons.

Alltricks Running banner

Hardloophorloges & -Elektronica

Wat betreft hardloophorloges kun je kiezen uit modellen van Garmin, Suunto, Polar, Apple (Watch), Xiaomi en nog veel meer. Met Shokz luister je je favoriete muziek onderweg. Het merk (voorheen Aftershokz) heeft diverse koptelefoons die niet in je oor gaan, maar er net buiten blijven. Hierdoor blijft hardlopen veilig omdat je omgevingsgeluiden blijft horen.

Verder hebben ze hartslagbanden en nog veel meer elektronica die je helpt bij je progressie als runner.

Alltricks website

Overige Sporten

Zoals vermeld bedient deze winkel niet alleen hardlopers, maar ook fietsers en wandelaars/hikers. Outdoor maken die je er vindt zijn onder andere Buff, Osprey, Patagonia, Salomon, The North Face en Vaude. Ook voor wielrenners is er ene ruim aanbod van bekende en minder bekende fietsmerken.

Alltricks Premium

Vermoed je dat je vaak bij deze webshop gaat bestellen? Dan is het het overwegen waard om Alltricks Premium Member te worden. Voor €9,99 per jaar krijg je onbeperkt gratis verzending (geen leveringskosten meer), Cashback op duizendend geselecteerde producten en andere exclusive voordelen voor Alltricks Premium Members. Ook mag je honderd in plaats van dertig dagen nadenken over je laatste aankoop. Op de website Alltricks.nl lees je meer over het Premium aanbod.

Alltricks heeft meer dan 600 merken in zijn catalogus, waaronder Shimano, SRAM, Fox, Garmin, Rockshox, BMC, Cannondale, Hoka One One, Nike, Adidas, Asics, Salomon, Vaude, Evoc en The North Face. Voor Hardlopers, Fietsers en Outdoor-enthousiastelingen

Kortingscode voor Alltricks

Alltricks heeft een pagina op de website geplaatst met kortingscodes die op dit moment van toepassing zijn. Zo hoef je niet op kortingscode-sites te gaan zoeken naar kortingen. Vaak werken deze kortingscodes ook helemaal niet. Op moment van schrijven zijn er 3 kortingscodes die je kunt gebruiken: 10% korting op het MTB assortiment, 15% op het Running assortiment, relevant voor jou natuurlijk, en 10% op Bike wear. Deze vouchers veranderen steeds dus dit zijn slechts voorbeelden van dit moment. Bezoek de kortingscode pagina voor het actuele overzicht aan codes.

Over Alltricks

Alltricks is een van origine Frans bedrijf.  Ze hebben 1 miljoen klanten in Europa, waarbij Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië hun onze grootste afzet-markten zijn. In juli 2022 hebben ze een Nederlandse website gelanceerd om ook een deel van de Nederlandse Hardloop- en Outdoormarkt te kunnen bereiken.

Alternatieve Hardloopwinkels

Kon je ondanks het enorme assortiment toch niet vinden wat je zocht? Kijk ook eens bij RunningDirect en RunnerInn. Je kunt meer over deze hardloop webshops lezen op deze en deze pagina. Een volledig overzicht van Hardloopwinkels hebben we ook.