Podobrace.nl

Podobrace.nl is een webwinkel voor medische hulpmiddelen, en al jarenlang marktleider. Ze hebben ook een aantal producten die nuttig zijn voor hardlopers; vandaar deze pagina.

Denk dan aan het versnellen van het herstel, of het voorkomen van blessures, zoals massage-guns, foam-rollers, compressiekleding en braces.

podobrace website

Webshop Podobrace.nl

Bestellingen in de webshop van Podobrace worden vanaf 50 euro gratis verzonden. Retourneren is gratis. Als je voor 23:59 bestelt heb je je bestelling de volgende dag in huis, ook op zondagen. Je hebt 14 dagen retourrecht; niet goed, geld terug.

Specifieke producten voor hardlopers zijn onder andere braces en compressiekousen, waarover later meer. Op de pagina ‘sportblessures’ lees je hoe je als hardloper niet alleen blessures kunt genezen, maar vaak ook kunt voorkomen. Bezoek Podobrace.nl.

een sporter kan preventieve hulpmiddelen gebruiken als bescherming tegen de explosieve overbelasting van spieren, banden en gewrichten. Speciale sportbraces leveren deze extra steun. – podobrace.nl

Assortiment Podobrace

In de winkel vind je diverse blessure(preventie-artikelen voor hardlopers. Kom je er niet uit? Vraag advies aan de klantenservice.

Braces & Kniebraces

Ruim assortiment aan sportbraces en gewone braces, van onder meer de merken Medidu, Novamed, Morsa en Super Ortho. Een sportbrace wordt vaak gebruikt ter voorkoming of het voorkomen van herhaling van hardloop- en sportblessures.

Braces ondersteunen bijvoorbeeld de knie. Ze hebben ook sportbraces voor je enkel of pols. Klik op het lichaamsdeel waar je last hebt en er wordt je een overzicht van geschikte producten voorgeschoteld.

Massage-apparaten en Foamrollers

Sommige hardlopers zweren er bij: na een training de spieren een tijdje met een foam roller of ander massage-apparaat bewerken. Je vermindert hiermee spierpijn en stijve of vermoeide spieren. Sommige hardlopers doen ook een sessie vóórdat ze gaan rennen.

Met een foam roller kun je bijvoorbeeld je kuiten en onderbenen onder handen nemen. Het rollen zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren. Een massage-gun is helemaal een tof apparaat. Bekijk massage-guns en foam rollers.

Welkom bij Podobrace. Dé online winkel in braces en compressiekousen. Daarnaast verkopen wij ook allerlei andere hulpmiddelen als kinesiotape en inlegzolen. Podobrace is door veel klanten bekroond om haar goeie service, kwaliteits producten en snelle levertijd

Inlegzolen voor hardloopschoenen

Op maat gemaakte inlegzolen zijn vaak flink aan de prijs. Deze webshop heeft een aantal inlegzolen geselecteerd dat goed uit testen kwam en geschikt is voor gangbare voeten.

Op de site vind je een uitgebreide informatiepagina over steunzolen, die je kan helpen bij je keuze. Kom je er niet uit? Neem contact op met de klantenservice. Er is een live-chat, maar je kunt ook telefonisch advies krijgen.

Compressiekousen & -Kleding

Diverse sportcompressiekousen van verschillende merken, waaronder het ‘eigen merk’ Gladiator Sports. Andere merken zijn Herzog Sport en Bauerfeind Sport.

Sportcompressiekousen bewerkstelligen een extra druk en zorgen voor een afnemend drukverloop vanaf de enkel tot aan knie.

banner podobrace

Podobrace Samengevat:

  • webshop voor medische hulpmiddelen en blessure-preventie artikelen
  • gratis verzending vanaf 50 euro
  • voor middernacht bestelt = volgende dag in huis
  • kosteloos retourneren
  • deskundig advies
  • 14 dagen retourrecht
  • 10% korting op je volgende bestelling
  • sporttape, kniebraces, enkelbraces, massage-artikelen, inlegzolen, compressie-kleding, whey proteïne, ice-packs en meer artikelen geschikt voor runners
  • eigen sportmerk Gladiator Sports; ‘Become Gladiator’

Contactinformatie Podobrace

Podobrace.nl
Julianaweg 206 A, Dock 3, 1131 DL Volendam (voor ophalen van bestellingen, geen winkel)
Website: www.podobrace.nl
E-mailadres: info@podobrace.nl 
Telefoonnummer:  085 – 201 0818
Twitter: twitter.com/podobrace
Facebookfacebook.com/podobrace.nl
Instagram: @podobrace

Niet gevonden wat je zocht? Probrace.nl is een vergelijkbare webshop, maar het assortiment is niet 100% gelijk.