Probrace.nl

ProBrace is de online leverancier van braces, bandages en (sport)steunzolen. De gespecialiseerde fysiotherapeuten, bewegingstechnologen en orthopedisch instrumentmakers van ProBrace adviseren je graag wat het beste hulpmiddel is in jouw persoonlijke situatie. Iedereen is immers anders.

probrace.nl website

Als je voor 17:00 bestelt heb je je bestelling de volgende dag vaak al in huis. Vaak is een een vergoeding via je zorgverzekering mogelijk.

Steunzolen geschikt voor gebruik tijdens hardlopen

De specialisten van ProBrace hebben een selectie gemaakt van steunzolen die het meest geschikt zijn voor gebruik tijdens het hardlopen. 

Probrace Sportbraces

Belangrijk is dat de sportbrace slijtvast is, makkelijk gewassen kan worden en niet teveel belemmerd tijdens het uitoefenen van de sport. Bekijk de selectie van sportbraces voor het hardlopen. Populaire producten van deze webwinkel zijn kniebraces, enkelbraces, elleboogbraces, rugbraces, liesbreuk-banden en teenbraces. Voor elk lichaamsdeel lijkt wel een brace te zijn 😉 Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens bij Podobrace.

Verzwakken mijn spieren bij het dragen van een brace of steunzolen?

Dat het dragen van een brace leidt tot spierverzwakking is niet correct. Een brace dragen zorgt voor bescherming en ondersteuning van het gewricht maar niet direct voor verzwakking van de spieren. Een brace of steunzool kan er juist voor zorgen dat u kan blijven hardlopen en dus actief blijft. 

Probrace banner

Bedrijfsgegevens

Probrace
adres: Wiekenweg 61 Amersfoort
website: www.probrace.nl
e-mail adres: info@probrace.nl
telefoonnummer:

Probrace Kortingscode

Ik heb op de site geen (standaard) kortingscode kunnen vinden. Op kortingscode-sites zie ik dit bedrijf wel vermeld staan, maar in 9 van de 19 gevallen werken dit soort codes niet.

Ontwikkeling en innovatie zit in ons bloed, daarom maakt ProBrace gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken