Runner’s World Magazine

Hardlopen is een van de populairste sporten van ons land. Een grote groep mensen geniet wekelijks meerdere malen van een rondje hardlopen. Speciaal voor die mensen is er Runner’s World Magazine.

Naast dit hardlooptijdschrift is er een website waarop je alles kunt vinden om bijvoorbeeld beter en gezonder te trainen. Een abonnement op Runner’s World Magazine is een leuke toevoeging voor thuis op de bank. Bekijk de abonnementen + cadeaus van Runner’s World Magazine

runner's world abonnementen

Runner’s World Magazine is het grootste hardloopblad ter wereld, en wordt ook in Nederland en België veel gelezen. Wanneer je een abonnement neemt (en er zijn er verschillende, met korting of met een welkomstcadeau) krijg je het blad periodiek thuisgestuurd. Verder krijg je korting in de Runner’s Worldwebshop, en op het startbewijs voor de Marathon van Amsterdam. Meer over de abonnementen op hun website runnersworld.com/nl

Een betere hardloper worden dankzij Runner’s World Magazine

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen doelen bij het hardlopen. Sommigen trainen voor een wedstrijd of het kunnen lopen van een bepaalde afstand. Anderen doen het om gezond te blijven, af te vallen of gewoon omdat het ze een goed gevoel geeft. Bij Runner’s World maakt het niet uit wel type hardloper je bent. Voor iedereen zijn er veel handige tips te vinden om jouw ervaring nog beter te maken. 

Van algemene informatie tot specifieke tips

Hardlopen lijkt op het eerste gezicht vrij simpel. Maar als je eenmaal begint met hardlopen dan kom je te weten dat veel factoren een rol spelen. Runner’s World geeft je een compleet overzicht van alles waar je rekening mee moet houden.

Je kunt er bijvoorbeeld informatie vinden over gezonde voeding. Daarnaast staan er ook trainingsschema’s op de website. Hierdoor is Runner’s World een geschikte bron van informatie voor hardlopers van verschillende niveaus. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al mee hebt gedaan aan meerdere wedstrijden. Op Runner’s World kan iedereen tips en tricks vinden om een betere loper te worden. 

runner's world magazine

Dagelijks nieuwe content voor fanatieke hardlopers

Op Runner’s World verschijnen dagelijks nieuwe artikelen. Die zijn allemaal gericht op het verbeteren van jouw ervaring tijdens het hardlopen. Daar staan bijvoorbeeld reviews van hardloopschoenen en andere producten tussen.

Je kunt er recepten vinden voor gezonde maaltijden en snacks die jouw alle voedingsstoffen geven die je nodig hebt om nog beter te kunnen presteren. Gezondheid staat altijd op de eerste plaats. Als je jezelf overbelast dan zul je fysieke problemen krijgen. Hierdoor verlies je het plezier in het hardlopen en zul je bovendien rust moeten nemen. Om dat te voorkomen kun je op Runner’s World alle informatie vinden die je nodig hebt. 

Je vindt er de motivatie waar je naar op zoek bent

Motivatie is een belangrijke factor bij elke sport. Bij hardlopen is het wellicht extra belangrijk. Helemaal wanneer je alleen aan het hardlopen bent. Je hebt dan geen groep om je heen die je naar het volgende niveau kan tillen.

Op Runner’s World staan interessante artikelen die je helpen om je motivatie te hervinden en die te behouden. Dat doe je bijvoorbeeld door afwisselende trainingsschema’s te gebruiken die je telkens weer uitdagen. Verschillende manieren van trainen leiden bovendien vaak tot de beste resultaten. Door te variëren in duur, tempo en intervallen kun jij een betere hardloper worden. 

Voorkom blessures en verbeter je algehele gezondheid

Runner’s World gaat veel verder dan het geven van specifieke tips voor hardlopers. Het geeft mensen de handvatten om gezonder te leven. Bruikbare voedingsstoffen en voldoende beweging zijn cruciaal bij het nastreven van een gezonde levensstijl. Je zult niet alleen beter presteren in de sport, maar jezelf ook veel beter gaan voelen. 

Runner’s World.com vs. Runner’s World.nl

Er bestaat wat verwarring rondom de naam ‘Runner’s World. RunnersWorld.nl is een keten van hardloopwinkels. Runner’s World Magazine is een uitgave van de internationale site runnersworld.com. Meet over de hardloopwinkels kun je, als je eigenlijk daar naar op zoek was, op deze pagina vinden.

Interesse in een abonnement op Runner’s World Magazine, dan hierbij nog een keer de verschillende mogelijkheden.