Loop je wel eens ’s avonds hard? Val op tijdens runs in het donker met lichtgevende schoenveters

Zodra de klok weer wordt verzet, merk je direct dat je langer kunt blijven lopen in het licht en met een avondzonnetje of een ochtendzonnetje. Echter wil je als het gaat schemeren of als het langzaam licht wordt wel goed zichtbaar blijven voor tegenliggers en jezelf verzekeren van een veilige run. Ook al kies je voor paden die voorzien zijn van verlichting, eigen verlichting meenemen is wel zo verstandig. Kies in dat geval wel voor verschillende soorten verlichting waarmee je nog steeds verzekerd bent van maximale bewegingsvrijheid. Je wilt immers het beste uit iedere training halen, toch?

Kies voor lichtgevende schoenveters met LED van MKC

Ben je al bekend met de lichtgevende schoenveters van het merk MKC? Zo niet, doet het je zeker goed om dit product eens te bekijken via Sportshop.com. De veters zijn een erg handige en leuke oplossing, waarmee je direct zorgt voor meer zichtbaarheid op de weg. De lichtgevende schoenveters kun je eenvoudig vervangen voor de huidige veters in je hardloopschoenen, maar let er wel op dat de veters net wat stugger zijn. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en de verlichting gaat ook nog eens lang mee. 

De LED schoenveters van MKC kun je op vier verschillende standen instellen

Wist je dat de LED schoenveters van MKC voorzien zijn van vier verschillende en handige standen? Je kan de lampjes namelijk continu laten branden, de lampjes kunnen tijdens je run snel knipperen, langzaam knipperen of de lampjes staan volledig uit. Je kan de stand van de lampjes zelf instellen door middel van een, twee of drie drukken op het knopje dat op de veters verwerkt is. Neem je binnenkort deze handige vorm van verlichting mee tijdens jouw training?

lichtgevende schoenveters bij hardlopen
Trainen in de avonduren is prima, maar zorg dat je gezien wordt. Lichtgevende veters en reflecterende kleding helpen.

Verschillende hardloopaccessoires voor optimale zichtbaarheid in het donker

Met de lichtgevende schoenveters met LED van MKC ben je in het donker gegarandeerd beter zichtbaar in de avond of in de ochtend. Let er echter wel op dat alleen de schoenveters  voor je hardloopschoenen niet voldoende zijn voor een veilige run in het donker. Voor al deze accessoires en meer zit je bij Sportshop.com helemaal goed. Denk hierbij aan een reflectievest , een reflecterende heupband of een reflecterende hardlooparmband. Het is maar net wat jij het prettigste vind om mee te rennen.

Wat doe jij om gezien te worden?

Welke maatregelen tref jij als je ’s avonds in het donker, of in de schemering, gaat rennen? Ziet men jou van 500 meter aankomen of neem je het niet zo nauw met je verlichting en zichtbaarheid? We lezen je (product)tips graag terug hier onder in de comment-sectie.

Plaats een reactie