Ren met voldoende demping en stabiliteit; kies voor de Asics GT-2000 7

Ben je op zoek naar een gemiddelde hardloopschoen? In dat geval is de nieuwste Asics GT-2000 7 iets voor jou! De hardloopschoen is geschikt voor een grote groep hardlopers en biedt voldoende demping en stabiliteit. De Asics GT-2000 7 shop je via RunningDirect ook nog eens voor een leuke prijs.

Of je nu een beginner bent in de hardloopwereld of al jaren loopt, de Asics GT-2000 7 is in beide gevallen zeer geschikt. Je kan er 2 á 3 keer in de week makkelijk rondjes van 10 tot 15 kilometer mee lopen . Heb je behoefte aan veel demping bij iedere stap die je zet? In dat geval is de Asics Gel-Kayano meer iets voor jou. Voor een lichte demping is een schoen binnen de Asics GT-1000 serie juist meer geschikt.

Maak kennis met de nieuwste hardloopschoen binnen de Asics GT-2000 serie

Asics heeft recentelijk de Asics GT-2000 7 uitgebracht. Deze hardloopschoen is voorzien van het bekende FlyteFoam in de tussenzool. En dat merk je! De schoen is iets zwaarder dan zijn voorganger, maar verzekerd je nog steeds van een fijne demping bij iedere stap die je zet. Let op! Het materiaal kan in het begin wat stugger aanvoelen, maar wordt vanzelf soepeler naarmate je meer rondjes hebt gelopen. Je wilt immers lopen op een schoen die zich perfect naar jouw voeten heeft gevormd, toch?

Het bovenwerk heeft een flinke upgrade gekregen en voelt een stuk aangenamer en prettiger aan, in tegenstelling tot de voorganger. Het materiaal is iets dikker, maar het voelt vele malen comfortabeler aan. De  Asics GT-2000 7 is iets breder en het bovenwerk drukt minder op je tenen. De schoen sluit aan de binnenkant mooi aan en de speciale zaders verzekeren je van net wat meer steun. Deze vergelijkbare zadel is ook terug te vinden aan de buitenkant van de schoen, niet ver van de voorvoet af.

Kies uit verschillende breedtematen

Iedere voet is anders. Daarom wil je natuurlijk ook veel keuze hebben als het aankomt op jouw hardloopschoenen. De Asics GT-2000 7 wordt geleverd in een narrow (2A) leest en een medium leest. Ideaal als je bijvoorbeeld smalle voeten hebt en een schoen wilt die perfect aansluit. Het gewicht van de schoen is ongeveer 305 gram en de schoen heeft een heeldrop van 10 mm. Meer lezen over het kiezen van een goede hardloopschoen? Bekijk deze pagina.

Plaats een reactie