Wat is een werkende AllRunning Kortingscode?

Misschien heb je een leuk hardloopproduct gezien in hun webshop en ben je op zoek naar een All4Running Kortingscode. Diverse kortingscode-websites beweren een werkende kortingscode of -voucher voor All4Running te hebben.

Maar helaas, ik moet je teleurstellen. Op de website van All4Running is te lezen dat ze niet aan generieke kortingscodes doen.

De webwinkel All4Running doet dus niet aan (standaard) kortingscodes. Je kunt googelen wat je wilt, maar dat veldje waar je de code moet invullen blijft leeg. Uiteraard doen kortingscode-websites als Spydeals, Goedekortingscodes, Pepper en Qorting het voorkomen alsof zij een werkende kortingscode hebben, maar dit kan dus eigenlijk niet het geval zijn.

All4running heeft helaas geen generieke kortingscodes of actiecodes. Op andere kortingscode sites vind je deze dus ook niet. Dat scheelt je weer zoekwerk. – All4Running website

all4running 728 nieuwe collecite

Er is echter wel een grote ‘maar’. Als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief blijf je wel op de hoogte van (kortingscode)acties, speciale aanbiedingen of andere promoties. Daarbij hebben ze een standaard SALE-pagina waar je scherp geprijsde hardloopartikelen vindt. Deze zijn dus al stevig in prijs verlaagd, dus een extra kortingscode van All4Running zou een beetje dubbelop zijn. Ze moeten ook nog wat verdienen he? 😉

Als je naar een All4Running winkel gaat, bijvoorbeeld in Alkmaar of Amsterdam, kun je natuurlijk altijd proberen in de winkel zelf af te dingen. Afdingen is een ‘lost art’ door al die kortingscodes! 😉 Lees meer over All4running.

Concurrent RunningDirect heeft wel een aantal standaard kortingscodes. Lees het artikel over de kortingscodes van RunningDirect. Een overzicht van online hardloopwinkels vind je op deze pagina. Als je echt met een krap budget moet beginnen met hardlopen zou je Decathlon kunnen overwegen.

Heb jij wel die geheime kortingscode van All4Running die werkt? Deel het in de comments!

Plaats een reactie