Zoek je een RunningDirect kortingscode? Er zijn 5 verschillende kortingscodes voor RunningDirect.nl

Update: tegenwoordig heeft Running Direct nog maar 1 kortingscode: RUNNINGDIRECT10. Deze geldt op het gehele assortiment, met uitzondering van de merken Garmin en Polar.

Update 2: Zelfs deze kortingscode is momenteel niet meer actief. Kennelijk heeft RunningDirect hun strategie gewijzigd.

Onderstaande is momenteel niet meer van kracht. Mocht dit in de toekomst veranderen pas ik het artikel aan.

Ben je op zoek naar een RunningDirect kortingscode? Dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn maar liefst 5 verschillende RunningDirect kortingscodes die je kunt gebruiken, elk voor verschillende productgroepen.

runningdirect logo

Bezoek de webshop runningdirect.nl en gebruik bij het afrekenen één van de volgende codes. Let er op dat de code relevant is voor jouw aankoop 🙂 Deze codes werken echt.

Mocht er onverhoopt toch eentje verlopen zijn, laat dat dat weten in de comments, dan pas ik het aan.

Hardloopshop Kortingscodes

  • Kortingscode RUN10: Gebruik de code RUN10 voor 10 euro korting bij bestedingen van 100 euro of meer. Garmin en Polar producten zijn uitgezonderd van deze deal.
  • Kortingscode SALE15 geeft 15% extra korting op producten die al in de aanbieding zijn. De aanbiedingen vind je op de SALE-pagina.
  • Kortingscode ASICS10 geeft je 10% korting op alle asics Hardloopschoenen! Ben je dus gewend op asics te rennen geeft ASICS10 een mooie korting op het vervangen van je schoenen.
  • Kortingscode HARDLOOPKLEDING15 geeft je maar liefst 15% korting op hardloopkleding. Voor zover ik weet zijn er geen merken uitgezonderd. Vul HARDLOOPKLEDING15 in bij het afrekenen.
  • Vul je de code GRATISVERZENDING in dan wordt je verzending kosteloos verzonden, ongeacht het bestelbedrag. Deze code is denk ik niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen. Bezoek RuuningDirect.nl
  • Naast deze altijd geldende actiecodes zijn er soms tijdelijke codes. RUN5 geeft je incidenteel 5 euro korting op je bestelling, die slechts 30 euro hoeft te bedragen.
runningdirect kortingscode

Je kunt bovenstaande codes helaas niet ‘stapelen’. Je kunt er maar eentje invullen, dus kies degene die jou het meeste voordeel oplevert.

Over Hardloopshop.nl

RunningDirect is een hardloopwinkel in Waalwijk, met een uitgebreide webwinkel. Lees hier meer over dit bedrijf. Plaats je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling, dan kun je jouw bestelling de volgende dag thuis of bij een PostNL afhaalpunt verwachten

RunningDirect Kortingscode verlopen of over het hoofd gezien?

Ken jij nog een andere RunningDirect kortingscode? Laat vooral een reactie achter. Werkt een code niet meer? Laat het ons dan ook even weten.

Andere bekende hardloopwinkels zijn All4running en Decathlon. Beide hebben echter geen doorlopende actiecode beschikbaar voor hun bezoekers.

3 gedachten over “Zoek je een RunningDirect kortingscode? Er zijn 5 verschillende kortingscodes voor RunningDirect.nl”

Plaats een reactie