ASICS Rotterdam, de recent geopende Flagshipstore

ASICS Rotterdam

Op de Lijnbaan nummer 77 in hartje Rotterdam is onlangs een fantastische winkel geopend in samenwerking met een van de grootste sportmerken ter wereld, ASICS.

Het Japanse merk ASICS is koploper op het gebied van hardlopen en continue op zoek naar verbeteringen in zowel schoenen, kleding als accessoires.

banner ASICS

De winkel op de Lijnbaan heeft 2 verdiepingen en 3 loopbanden voor het testen van schoenen. Voor het aanmeten van het juiste schoeisel maken zij gebruiken van de motion ID.

Dit innovatieve systeem maakt gebruik van 3 sensoren. 2 sensoren worden vastgemaakt aan de schoenen en 1 sensor wordt op de rug geplaatst. De sensoren staan in verbinding met een iPad die die allerlei waardes meet. Denk hierbij aan impact tijdens de landing, de hoek die de enkel maakt tijdens impact, de afwikkeling en nog veel meer. Het voordeel van dit systeem, ten opzichte van camera’s, is dat waardes die worden gemeten vergeleken kunnen worden tussen de verschillende schoenen. Hierdoor vindt je het perfecte paar schoenen voor elke sporter.

Op de tweede verdieping vindt je naast een uitgebreide collectie dameskleding, -schoenen en accessoires een community space. De ruimte stellen zij kosteloos beschikbaar aan sporters en trainers die hier gebruik van willen maken. Ook geeft dit mensen de ruimte om producten te testen op de manier waarop ze gebruikt gaan worden.

Ander sporten bij ASICS Rotterdam

Naast een groot assortiment hardloopkleding, -schoenen en accessoires is ASICS actief op vele andere gebieden van sport. In de winkel is ook een uitgebreide collectie tennis, fitness, indoor en lifestyle producten aanwezig. Door de directe samenwerking met ASICS zijn alle teamleden volledig getraind over alle aanwezige producten.

Naast alle mooie producten in de winkel kunnen ze iedere sporter tot dienst zijn in de begeleiding naar zijn of haar doelen. Door de samenwerking met diverse verenigingen en personal trainers kunnen we helpen om doelen te bereiken of dit nu een marathon is of om te herstellen van een blessure. 

ASICS Rotterdam winkel
Foto van de winkel van ASICS Rotterdam Flagshipstore

De komende tijd zullen veel mensen weer gaan trainen richting de marathon in het voorjaar. Goede kleding en het juiste schoeisel zijn de basis voor een juiste voorbereiding. Kom binnen en laat je voorlichten door hun getrainde personeel. 

The marathon starts at ASICS Rotterdam!

ASICS Rotterdam
Lijnbaan 77
3012 EM Rotterdam
010-3132720
www.asics.com/rotterdam
Rotterdam@franchise.asics.com

Bovenstaand Artikel in samenwerking met ASICS Rotterdam. Meer over ASICS op hun website. Rotterdam telt nog meer hardloopwinkels; adressen en dergelijke vind je op deze pagina.

Plaats een reactie