Doe mee aan de Villavibes Vondelparkloop in Amsterdam

Zoek je nog een sportieve uitdaging voor de eerste maand van januari, bijvoorbeeld omdat je je goede voornemens een vervolg wilt geven? Overweeg de Vondelparkloop in Amsterdam! Voor veel lezers van deze site zal de 10 kilometer niet direct een enorme uitdaging zijn, maar de Vondelparkloop is bovenal een gezellig evenement. En voor de singles onder ons een uitstekende manier om andere single te ontmoeten, maar daarover later in dit stukje meer.

De Vondelparkloop 2020 vindt plaats op 18 & 19 januari 2020.

Op de zondag zijn er 3 afstanden te lopen: de 3.6, 6.7 of 10 kilometer run. De start van het ‘Race the Day’ programma is om 13:00.. De afstanden zijn voor jong en oud.; enkele duizenden hardlopers lopen mee in het Vondelpark.

Op de zaterdagavond is er de ‘Light the Night Run’. Een 10 kilometer wedstrijden dat je individueel of als team kunt lopen. DJ’s en lichteffecten zorgen voor een bijzondere sfeer. Ook zien veel lopers er voor zelf verlichting te dragen. De start van de Light the Night Run is om 19:00 uur.

Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar oud is er nog een 1.5 kilometer loopje.

villavibes vondelparkloop

VillaVibes is de nieuwe hoofdsponsor van de Vondelparkloop. VillaVibes organiseert sinds jaar en dag single reizen voor hoger opgeleide singles.

Ben jij zelf vrijgezel? Dan wordt de Vondelparkloop extra interessant als je je aanmeldt via de VillaVibes-website. Je wordt dan ‘VondelViber’, en daarmee heb je 2 voordeeltjes: je start tegelijk met alle andere singles (zet je Happn aan) én je krijgt toegang tot de aansluitende borrel na de Vondelpark loop. Een uitstekende manier om andere single sportievelingen te treffen die met een beetje mazzel ook nog in Amsterdam wonen. Bovendien worden er nog reischeques verloot, waarbij je startnummer je lotnummer is.

Wist je trouwens dat er ook een datingsite voor hardlopers is? RunnersDate heet deze, en aanmelden is gratis. Meer informatie over single reizen van VillaVibes vind je hier. De reisorganisatie biedt onder andere wintersport- en tennisvakanties aan voor sportieve alleenstaanden.

Neem jij deel aan de Vondelpark Run? Dan wensen we je alvast veel succes! Alles wat je verder moet weten over dit evenement vind je op de officiële website: vondelparkloop.nl.

Plaats een reactie