Van Holland Runner naar TUI Sports; een nieuwe naam en een breder assortiment

Sinds eind 2016 heeft Holland Runner niet alleen een nieuwe naam gekregen, maar ook een nieuw assortiment. Holland Runner maakte al deel uit van TUI en heet nu TUI Sports.

Naast hardloopreizen naar vijf van de bekende Big Six marathons organiseert het nu ook reizen naar verschillende halve marathons en kun je met TUI een actieve wielrenvakantie boeken. En bij al deze veranderingen hoort natuurlijk ook een nieuwe website: TUI Sports

Een gegarandeerd startnummer

Boek je je hardloopreis met TUI Sports dan ben je gegarandeerd van een startnummer. De reizen gaan onder andere naar de Bix Six marathons in Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York. Daarnaast kun je ook naar Dublin en Parijs om mee te doen aan de (halve) marathon daar. En natuurlijk zijn de reizen voor zowel deelnemers als supporters, zodat je altijd de juiste mensen bij je hebt om je aan te moedigen. Vooral de marathonreis naar de New York City Marathon is erg populair en meestal ruim voor de start uitverkocht.

Hiermee gaat TUI de concurrentie aan met spelers als Run2Forty2, Marathons International en Marathonworld.

Met TUI Sports naar Schitterende fietsbestemmingen

Naast de hardloopreizen kun je bij TUI Sports nu ook wielrenreizen boeken naar mooie bestemmingen. Omdat TUI een partner is van Jumbo-Lotto, kun je met hen fietsen in Italië, Frankrijk of Vlaanderen. Beklim de Alpe d’Huez, de Passo dello Stelvio, de Passo del Mortirolo of de Passo de Gavia. Je kunt ook meedoen met een toertocht van Rome naar Florence of dagtochten ondernemen vanuit het Baskische Girona. Bezoek je liever evenementen, dan is er een reis naar de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Het overzicht van wielervakanties vind je op TUI Sports Fietsreizen

Partner met Jumbo-Lotto

Dat TUI Sports partner is met Jumbo-Lotto bleek ook op de lancering van het nieuwe label in het Olympisch stadion in december 2016. Hier was onder andere Robert Geesing aanwezig, wielrenner bij Team LottoNL-Jumbo en TUI’s General Manager Arjan Kers. Deze samenwerking heeft ongetwijfeld als gevolg dat het wielrenreisaanbod alleen maar zal toenemen.

TUI Sports olympisch stadion

Het reisaanbod van TUI Sports

Het actuele reisaanbod kun je zien op de website van TUI Sports. Je kunt economy of premium reizen en kun je deze alleen boeken of als groep. Ook hoef je je geen zorgen te maken over transfers en lotingen. Tijdens de reizen van TUI-Sport is alles voor je geregeld zodat je zelf alleen maar hoeft te genieten van de sport en de omgeving. Bezoek TUI Sports.

Ervaringen met TUI Sports Fiets- & Hardloopreizen

Hoewel het reisbureau in haar huidige vorm nog maar kort bestaat zijn er misschien al lezers meegewerkt met een van de hardloopreizen van TUI. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen! Was je hardloopreis prima geregeld of schortten er zaken aan de organisatie? We zijn heel benieuwd; laat een reactie achter onder dit artikel. Ondanks dat dit een hardloopsite is zijn je wielervakantie-ervaringen ook zeker welkom.

Plaats een reactie