De running belt is de ideale accessoire

Als je gaat hardlopen, is het prettig als je onderweg wat mee kunt nemen. Zeker als je lange afstanden aflegt, is dit erg handig. Denk hierbij aan het mee kunnen nemen van voeding. Onderweg verbruik je veel energie en dit moet natuurlijk bijgevuld worden. Zou je dit niet doen, dan kan je energievoorraad opraken en haal je wellicht de eindstreep niet. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

Naast het meenemen van voeding is het ook handig om bijvoorbeeld een mobiele telefoon mee te kunnen nemen. Of autosleutels en kleingeld. Je weet immers nooit wat er onderweg kan gebeuren. Een running belt is ideaal om een en ander mee te kunnen nemen, zonder dat je door hebt dat je wat bij je draagt. Running belts zijn te koop in de hardloopwinkel of bij webwinkels als All4running en RunningDirect.nl.

Running belt moet natuurlijk aanvoelen

Een goede running belt voel je niet tijdens het hardlopen. Het moet meebewegen met je lichaam, waardoor je eigenlijk niets eens door hebt dat je deze draagt. Daarnaast moeten bijvoorbeeld autosleutels, geld en een mobiele telefoon strak opgeborgen kunnen worden, zodat deze niet gaan rammelen tijdens het lopen.

hardlopers zonder running belt
hardlopers zonder running belt

Kies een running belt met voldoende ruimte 

Let er bij een running belt op, dat deze voldoende ruimte biedt. Controleer bij de belt die je op het oog hebt, of deze ruim genoeg is voor datgene wat je mee wilt nemen. Naast voeding is voor veel hardlopers het meenemen van een mobiele telefoon ook belangrijk. Hiermee kun je bijvoorbeeld tijdens het hardlopen luisteren naar je favoriete muziek. Of misschien wil je jouw telefoon gewoon meenemen om bereikbaar te zijn.

Daarnaast gebruiken veel lopers programma’s als Strava op hun telefoon om hun prestaties mee te meten. Mobiele telefoons kunnen van afmeting verschillen, zorg ervoor dat jouw telefoon past in de running belt die jouw voorkeur heeft. Dit geldt uiteraard ook voor de andere zaken die je mee wilt nemen. Het zou zonde zijn als je een running belt kiest met te weinig ruimte, waardoor je alsnog dingen thuis moet laten.

Voordelig online je hardlooppullen kopen? Bekijk de aanbiedingen van RunningDirect. Of bezoek de webwinkel van Decathlon, altijd goedkoop

Goede running belts

De SPIbelt heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast voel je deze running belt tijdens het hardlopen vrijwel niet zitten, wat een comfortabel gevoel geeft. De SPIbelt is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

De Qumaxx running belt biedt voldoende ruimte voor voeding, een mobiele telefoon en andere zaken die je mee wilt brengen. Deze belt is zo uitgevoerd dat je jouw telefoon er gemakkelijk mee kunt bedienen. De Qumaxx is ook nog eens scherp geprijsd. 

De Flipbelt heeft als voordeel dat deze veel ruimte biedt. Daarmee is de Flipbelt ideaal voor de lange afstandsloper die veel mee wilt nemen, bijvoorbeeld voeding, een mobiele telefoon en andere accessoires. Deze running belt is uitgevoerd met een clip, waar je sleutels aan vast kunt maken. 

Plaats een reactie